Om oss

Lampesalg.no etterstreber etter å være rimeligst i Norge på pris. Våre priser er faste lave priser i tillegg som vi kjører ekstra lave priser på enkelte varer og kampanjer.


Vår leveandør og distributør er Triolux i Kristiansand. Vår webshop løsning er levert av 24Nettbutikk. Lampesalg.no eies og driftes av Terje Sunnarvik Tveit, org.nr 984047517. Selskapet ble etablert i 2002.

All kjøp av varer gjennomføres via sikre webløsninger som er krypterte og Lampesalg.NO lagrer ingen sensitive betalingsinformasjoner. Vi benytter flere betalingsløsninger.

 
Klarna er ofte det foretruktne valget da en kan velge å betale med faktura. Klarna er et svenskbasert IT-foretak som spesialiserer seg på betaling over internet. Klarnas kjernetjeneste er fakturabehandling, hvor både selgers og kjøpers sikkerhet ivaretas, ved at varen betales etter ankomst. 

PayPal er en ledende global betalingstjeneste. Det gir deg som kunde og oss som selger en trygg og rask måte for å utføre kjøp på nett. PayPal muliggjør global e-handel med mer enn 110 millioner aktive kontoer i 190 markeder over hele verden. Du betaler enkelt med VISA eller MasterCard. Du trenger ikke å ha en PayPal konto for å gjøre betalingen. Selskapet ble grunnlagt i 1998.

Vi følger kjøpsloven og gir full mulighet til retur på varene om du ikke skulle være fornøyd!