Om oss

Lampesalg.no har siden 2012 levert belysning fra det annerkjente merket Astro Lighing. Siden 1997 har grunnleggere John Fearon og James Bassant i Astro Lighting delt en lidenskap for britisk lysdesign og en visjon om å skape produkter med særegen kvalitet. Besatt av detaljene, foredler de fremtidssikret design med en redusert estistikk. De enkle formene er med å sikrer produktene en tidløs kvalitet i utførelse og design.

Lampesalg.no ønsker å være den foretrukne nettbutikken for alle produkter til Astro Lighting i Storbritannia. Vi har faste lave priser i tillegg som vi kjører ekstra rabatt og kampanjer i gjennom året. 

Vår leverandør og distributør er Triolux i Kristiansand. Nettbutikkløsningen er levert av 24Nettbutikk og vi benytter betalingsløsning fra Klarna for å gjøre en enkel men sikker handel for deg som kjøper. All betaling er kryptert og gjøres direkte mot innløser. Lampesalg har ingen tilgang til noen sensitiv betalingsinformasjon. Lampesalg.no eies og driftes av Terje Sunnarvik Tveit, org.nr 984047517. 

Klarna er ofte det foretruktne valget da en kan velge å betale med faktura. Klarna er et svenskbasert IT-foretak som spesialiserer seg på betaling over internet. Klarnas kjernetjeneste er fakturabehandling, hvor både selgers og kjøpers sikkerhet ivaretas, ved at varen betales etter ankomst. 

Vi følger kjøpsloven og gir full mulighet til retur på varene om du ikke skulle være fornøyd!