Astro - CAPSULE COLLECTION

Capsule Collection

I Capsule kolleksjonen finner du 3 unike design. Den første er “Orb” designet av James Bassant, videre finner du “Io Pendant” designet av Riley Sanders og “Halftone” designet også av Riley Sanders.

Orb 

Designet av James Bassant.

Inspirert av den mekaniske perfeksjonen til en orrery, (solsystem). Orb-speilet er en sfærisk ball av belysning, med et fullt justerbart speil som 'kretser' rundt armaturen i midten. De delikate bevegelige delene er robuste, men med en følelse av letthet, og maskerer en kompleks ingeniørløsning bak dens enkle form. 

Orb er først og fremst designet for å plasseres ved siden av et baderomsspeil, og er et opplyst forstørrelsesspeil ulikt noe annet, og gir nyttig oppgavebelysning med en betydelig følelse av design. Orb-lyset tilbyr det samme flotte designet, en perfekt partner for Orb-speilet, eller et frittstående stykke som vil se slående ut på enhver vegg.

Io Pendant 

Designet av Riley Sanders.

Avledet fra det greske uttrykket ionisk, henter io Pendant inspirasjon fra riflet detaljering av de gamle greske søylene. Ved å bruke den unike produksjonsprosessen med gravitasjonsmatet glassekstrudering, tar io Pendant et sirkulært 2D-design og ekstruderer glasset nedover for å skape en perfekt ribbet sylindrisk form. 

Armaturens komponenter er diskret skjult, noe som gjør glasset til produktets sanne helt, og lar lyset subtilt reflektere og brytes. io Pendant har blitt håndlaget til høyeste kvalitet, uten å spare på detaljer. Det delikate glasset vil gi en ekte følelse av luksus til ethvert interiørrom. Finnes i utgavene Matt sort og polert krom.

Halftone 

Designet av Riley Sanders.

Halvtonen er en fusjon mellom kunst, teknologi og vitenskap. Med utgangspunkt i en grunnleggende blyant til papirskisse, fokuserer Halftone på den enkle formen til en sirkel med et engasjerende etset mønster på en gjennomskinnelig, klar akryl. 

Dens subtile, gradientlignende etsede mønster begynner fra kanten av platen og øker med intensiteten, og skaper en levende ring av lys. Gjennomsiktigheten til akrylen gjør at veggen fortsatt er synlig, både når lyset er slått på og av. Designet i to størrelser og dybder, kan Halftone legges i lag for å produsere mer intens og slående belysning som vil legge til interesse for den omkringliggende arkitekturen.